Ultrazvočno Miško Repelenti Miško Repeller Za Avto Nizko Moč Ohraniti Za Glodalce Kuna Stran Zatiranje Škodljivcev Izdelki

Nov izdelek

€8.84

€11.06

-20 %

Na zalogi

Oznake:

mouse brezplačno nepropustno, martin čevelj, kuna repelenti avto, doc kuna, fg marder, seenDa, najbolje videl, avto vzvod podgana koren, odbijajo ultrazvočne, polje miško repeller

Opis Izdelka:

Delovna Napetost:DC 12V

Trenutno:Delo 40mA, Pripravljenosti 5mA

Frekvenca:12kHz-25kHz

Indukcijski Način: Vibracije indukcijske

Obseg:40㎡

Število Kosov:1PC

Značilnosti:

Varno Odganjanje Škodljivcev - vozilo pest repeller učinkovito uporablja ultrazvočne vibracije, da bi odganjanje škodljivcev in živali brez ubijanja ali resno ranjenih njih.Frekvenčni razpon je 12kHz-25kHz.

Preprečiti Vozila Škoda - vozila za glodalce repeller odbija destruktivno živali, kot so miši, moli, majhna severnoameriška veverica in martens iz povzroča drago poškoduje vaš motor vozila, kolesa ali notranje.

Park Z Zaupanjem - Uporabite ta ultrazvočni škodljivcev repelenti, da park s popolno vero.A pokritost območja nad 40 kvadratnih metrov, vaše vozilo je zaščitena iz vseh zgoraj in podzemnih škodljivcev.

Enostaven Za Namestitev - morate storiti, je povezati dva kabla na avto električno vezje.Črni vodi/katoda(-), rdeče vodi/anoda(+).

Ko je stikalo gumb vklopljen, je izdelek vstopi self-test v načinu in nato preklopi v način delo.

Paket Je Vključeno:

1 x Ultrazvočno Vozila Živali Repeller

1 x Določitev Orodje

2 x Povoji

1 x Uporabniški Priročnik

Način delovanja:

Nizki Napetosti Opozorilo: Pri napajalni napetosti, ki je nižja od 9.2 v izdelek, ki ga vnesete želeni način in oddajajo alarm sound 1 hz, ki bo trajal večno.V tem primeru izdelek ne deluje.

Power on self-test: Ko je začetni vklopljen, izdelek, ki bo šel v self-pregled.Prvi, rdeča lučka utripa trikrat, nato pa bela svetloba utripa trikrat, nato pa se oglasi alarm.

Delovni proces:

1-15s, rdeča lučka utripne trikrat, nato 12k-25kHz ultrazvočni val je izhod, opremljena z belo LED-lučka utripa. 16-30-ih, izdelek pripravljenosti. 31-50-ih let, ponovite postopek od 1-15s. 51s-1min 10s, izdelek pripravljenosti. 1min 11s-1min 40-ih, ponovite postopek od 1-15s.

Po končanem zgoraj navedenih ukrepov, stop 1min.Nato ponovite zgoraj navedenih ukrepov dvakrat, ustavljanje 3min in 5 min oz.

Vibracije indukcije: Pri napajalni napetosti je višja kot 9.2 V, izdelek preide v način delovanja.Ko izdelek, ki zaznava vibracije vozila, samodejno preneha delovati. 5 minut po tem, ko se avto ustavi, izdelek, ki se samodejno zažene in se začne spet dela.

Način namestitve:

Odprite prostor za motor pokrov avtomobila, popravilo izdelka v ustrezen položaj znotraj kabine, nato pa priključite konec rdečo črto z varovalko, da pozitivnega pola akumulatorja in črno žico z negativnega pola.

Ko je stikalo gumb vklopljen, je izdelek vstopi self-test v načinu in nato preklopi v način delo.

Opombe:

1. Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni, 1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

Nastavite Vrsto Da,
Poreklo CN(Izvora)
Repelenti Tip Ultrazvočno Škodljivcev Repellers
Vrsta Škodljivcev Miši

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni