Brezžični kostne prevodnosti slušalke-Aeropex Lunar sivo Aftershokz

Nov izdelek

€155.73

Na zalogi

Oznake:

en plus krogle wireles 2, kostno prevodnost slušalke ipx8, laptop miši, primeru oniks ace, primeru edifier x3, remax hifi, earphon, slušalke x2, aftershokz, raycon

Aftershokz slušalke lahko uporabljate kostno prevodnost za prenos zvokov iz vira (prek Bluetooth) neposredno v notranje uho, ne da bi šli skozi tradicionalne ušesni kanal.Za razliko od običajne slušalke, "Slušalke" počitek v templjev in pustite uho brezplačno.

Lahko poslušate glasbo z izjemno kakovost zvoka preko Bluetooth in sporoči na telefon z gumbi dostopni lift in hang in dvojno hrupa preklic mikrofon (vaš imenik lahko slišali boste bolje in poslušate jih bolje).

Lahko uporabite tudi slušalke za 8 ur poslušanja, 10 dni v stanju pripravljenosti.Stop polnjenja slušalke za 2 uri z magnetno kabel za polnjenje.

Aeropex Lunar siva, uporabite ga lahko za:

Vaja, kot je tek, vožnjo s kolesom ali kakršne koli druge šport, lahko menijo, da je treba poslušati okoli vas tako dolgo, kot boste uživali v dobri glasbi.Je zelo lahek in odporen na znojenje.

Če uporabljate opremo za zaščito sluha, saj lahko nosijo čepi in kot je kostne prevodnosti slušalke omogoča poslušanje vibracije zvoka v kosti, templjev in ne skozi eardrums.

Če imate težave s sluhom, saj je kot nalašč za ljudi z motnjami sluha problemov, saj za razliko od običajne slušalke, ki so postavljeni nad ali v uho in prenos zvočnih valov skozi bobniča, kostno prevodnost slušalke ne preobremenjujte bobnič.

Značilnosti:

-Design "Open - uho"

-Optimalno fit za maksimalno udobje.-največ lahkotnost (26gr)

-Izjemna kakovost zvoka.

-8 ur glasba + klice.

-10 dni stati ob strani.

-IP67 Nepremočljiva.

Polje vključuje:

1 kostne prevodnosti brezžične slušalke

1 Škatla Za Shranjevanje

1 USB-kabel za polnjenje

1 par čepi

Slog Čez Uho
Poreklo AU(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni