Narejena po meri Otroka Ime Žiga DIY za Otroke Telefonska Številka Pečat Varno Oblačila Poglavje Ni Enostavno Zbledi Pošasti Izraz Igrača

Nov izdelek

€5.55

€9.24

-39 %

Na zalogi

Oznake:

osebe žig, az gume znamk, brezplačna dostava postavk dolar, gume žig, dyi set, Po meri, polje varno, Žiga, opomba lesa, število gume žig

Kako po meri znamka?

da bi opombe, vpišite ime+vzorec.primer: Ime+2

Naročanje navodila:

1. Vsi jeziki niso podprti. 2. Prosimo, navedite ime in slog, ki ga želite proaktivno po oddaji naročila!pomembno! 3. Če ne, povejte mi svoje ime v roku 3 dni, bom vnesite prejemnikovo priimek.

Funkcija:

1. Primerno za vrtec, twin družino, se lahko natisne na oblačilih, skodelice vode, brisače, šolske torbe, skodelice, knjig in drugih mestih. 2. Črnilo je nestrupeno in okolju prijazno, je lahko opremljeno večkrat približno 1000-krat, in nato oprati po 24 ur, je ne zbledi 3. Temno obleko, lahko uporabite priložen tiskanje traku.

Navodila za uporabo:

1. Po prejemu pečat, ne hitite, za tiskanje na oblačila tiskanje je dvakrat na papirju prvi, in ga uporabljajo po rokopisa, je jasno. 2. Pri uporabi žig, s pritiskom sile ne bi smelo biti pretežko ali preveč svetlobe, in pritiskom na uro ne sme biti prekratek ali pa predolg.Lahko vadite na papirju prvi 3. Za vzdrževanje pečat, prosim, zaprite pokrov in ga postavite navpično, ko ni v uporabi. 4. Prosimo, bodite previdni pri tiskanju.V primeru napačne tiskanje, lahko uporabite alkohola za čiščenje večkrat.

Tema Šport
Blagovna Znamka QWZ
Poreklo CN(Izvora)
Opozorilo no
Številka Modela CZS0728
Certificiranje Kitajska certifikatom (3C)
Vrsta Drugo
Starostni Razpon 14 Let & Up

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni