IRing Stent-Univerzalni strani support-prilepljena na PAMETNI površine-zdrobljen obroč 360 °-design elegantno in preprosto

Nov izdelek

€8.99

Na zalogi

Oznake:

popsoclet, samsung galaxy j2 bleščice zadnji pokrovček, čast igrati kovin, tla nogavice za moške, fancy nogavic, okrogla miza krilo, pock vtičnico, stojalo nogavice, 728 primeru, nogavica poletje

Hvala za ta Prstan-oblikovan nosilec za vaš pametni od zdrsa, medtem ko uporabljate napravo.Idealen za Naprave, velikost velike .

Biti Univerzalen , Njegovo postavitev je preprosta (drži zadaj stanovanja ali stanovanja) in je veljaven za vse vrste priključkov.Poleg tega lahko Obrne za 360 ° In jo je mogoče uporabiti za podporo naprave na površini.

Voditi pogovore sproščeno, medtem ko uživate zgornji tabeli ali sprehod od Udobno in brez strahu vaš pametni telefon zdrsne off rokah .Kraj je preprosto; To je še posebej koristno na več palčni zaslon naprave.

Opozarja, da se Vrti 360 ° postaviti telefon v navpični in vodoravni položaj In služi kot podpora na različnih površinah.Kako uporabljati iRing Stent: Preden prilepite IR imate za Čiščenje nazaj primeru dobro, Da odstranite prah in umazanijo, boste morda morali.Površina mora biti suha, Preden sem priložite iRing.Odstranite zaščitno folijo iz iRing lepilo in jo postavite.Pritisnite S Silo, za nekaj sekund.

Opomba: iRing Stent je univerzalen pripomoček, ki je, ki jo lahko Uporabljate s katero koli pametni telefon znamke in modela, ki imajo gladko, ravno površino .Vendar pa to ne ostajajo trdno na površinah z anti-prstni odtis, ukrivljen ali silikonski osnovi premaz.

IRing Stent lahko Prilepite neposredno v stanovanjskih in tudi v pokrovov ali ohišja , Vendar to ni združljivo z nekaj silikona in usnja ali kože materialov.

Barve : Srebrna, modra in roza

Poreklo ES(Izvora)
Uporaba Prst Prstan Imetnika
Blagovna Znamka NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni