800mhz-2700mhz Notranja Antena 2G 3G 4G Za Internet Mobilnega Signala Booster Strop Antena 3dBi Pridobili LTE GSM 900 2100 Omrežja /

Nov izdelek

€10.26

€12.82

-19 %

Na zalogi

Oznake:

področja, gsm signala booster, brezžični internet, ss 2100 preprogo, povečujejo mobilnega, lipotech gsm booster, radio antena 4g, 4g antene na prostem, jammer signal, antena gsm, avto ojačevalec

Antena 2G 3G 4G 800mhz-2700mhz Za Internet Mobilnega Signala Booster Strop Antena Zaprtih 3dBi Pridobili LTE omrežje GSM, DCS 2100 Omrežja

ELEKTRIČNI

IXD-3NK-80270

IXD-3NK-80/270

Frekvenčni Razpon

824-960/1710-2700MHz

Pasovna širina

136/990MHz

Dobiček

3dBi

Intermodulacijski IM3

≤-95dBc

VSWR

≤1.5

Polarizacija

Vertikalni

Največja moč

100 W

Nominalna Impedanca

50 Ω

MEHANSKI

Priključek

N ženski ali po meri

Antena Dimenzije

Φ180 x 90 mm

Teža

200 g

Barve

Bela

Nazivni Hitrosti Vetra

60m/s

Delovna Temperatura

-40~+70℃

Montaža

Pritrjena z Matico

Notranji Stropni Anteno z 2 merters Kabel

N-Moški

Pogosta težava

Vprašanje: ali ni signala na zaslonu telefona

Rešitev: nastavite zunanjo anteno, jo dal na višji postion in se prepričajte, da bi lahko prejeli dober signal, od bazne postaje.Ali si oglejte freqeuncy vaše antena, če kupite le booster od nas.Če se frekvenca ne ustreza, da je booster je, da bi ne deluje bodisi.

Vprašanje: prikaz utripa in moč svetlobe ne na.

Rešitev: prilagodite Tudi na prostem antennna kot zgoraj, ker utripa, pomeni, da sprejema signala ni stabilen.Prilagodite položaj in smer zunanja antena, dokler se ne preneha delovati.

Queation: signal, ki je na najvišji na booster, vendar je signal na telefonu ne izboljša, na vseh

Rešitev: To je tisto, kar mi imenujemo "self-nihanje pojav".Želite povečati razdaljo notranja antena zunanja antena in separae jih s zid.Poskrbite, da ne obstaja odpiranje prostora med njimi.

Vprašanje: spodbujevalno deluje pravilno, vendar je signal lučka ne sveti

Rešitev: Morda je kabel, ki je predolgo za spodbujevalno ali povezava ni dobro.Prosimo, poskrbite, da so vse antene so povezani dobro in tesno.V resnici počne n ni važno, preveč, tako dolgo, kot je naprava dobro deluje.

Druge probleme, o izdelku ali namestitvijo, se obrnite na nas.

Hvala!

1. Smo lahko sprejeli vse, način plačila sprejema, Anjajelovsek.net.

2.Tisto, kar ste plačali za izdelek in ladijskega stroškov samo, ne vključuje nobenega davka.Prosimo, da se zaveda, da je, ali je potrebno plačati davek ali ne, je odvisno od politike svoje države, smo zagotovo ne bi mogel spremeniti.Če bi lahko, ne accpt je, ne predlagamo, da vas, da se da.

1. Vse razpoložljive načine, ki so navedeni na strani izdelka.Mi bi poslali vrstnem redu, glede na vašo izbiro.

2.Parcelo bi poslal točen naslov, ki ga izpolnite naročilo.Da bi lahko prejeli parceli hitro in varno, prosimo, navedite pravico contact info.

3.Če ne prejmete parcelo v varstvo časa, nas kontaktirajte na prvi čas, bi preverite, da za vas, ali razširitev zaščite časa.

1. Prosimo, upoštevajte, da vedno preverite in preizkusite izdelek dvakrat, preden odpremo in pakiranje, jih dobro, tako daleč, kot je mogoče.Vendar nismo mogli nadzor ničesar v dolgih tranzitu.Komponente, izdelka je razdeljeno na prejemanje, prosimo, obrnite na nas, mi bi ponovno pošlji novo.

2.Naš izdelek ima eno leto garancije.Vendar prosimo, bodite zadruga za zagotavljanje video ali slike prikazujejo natančno problem, in poslušaj naše predloge za namestitev.

3.Vsak problem, o parceli ali prodcut, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, mi bi bili zelo veseli, da pomaga in odgovori ASAP.

Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, mi bi bili zelo cenjeni, ki ste nam dal s petimi zvezdicami in pozitivno oceno.Lahko bi tudi priporočam, da ljudje, ki jo potrebuje.Mi bi sedanja kupon kot darilo za hvala.

Pasovna širina 136/990MHz
barve Bela
Montaža Pritrjena z Matico
Priključek N moški ali po meri
Številka Modela IXD-3NJ-80/270-2
Vrsto Namestitve v zaprtih prostorih, povezavo s repetitorja naprave
Dolžina Kabla z 2m kabel
Največja Moč 100 W
Dobiček 3dBi
Frekvenčni Razpon 824-960/1710-2700MHz
Blagovna Znamka GOBOOST
Nominalna Impedanca 50 omh
Primerna za CDMA & GSM & DCS & RAČUNALNIKI & AWS & UMTS & LTE
Izdelek Notranji stropni antena

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni